RENSERI SERVICES

GO’ SERVICE DK har indgået  samarbejdspartnerskab med Københavns bedste renserier med mange års erfaring i branchen. Selvom renserierne har eksisteret i mange år, bliver de moderniseret hver dag for at kunne tilpasse sig kundernes behov.

Vi garanterer professionelt behandling af dit tøj. Vi forhandler med renserierne for at levere de bedste serviceydelser til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores mission er, at gør det nemmere for det danske samfund, at få renset alt tøj hos professionelle og kvalitetsbevidste renserier, uden at skulle betale overpriser.

Vores vision er, at vi ude i fremtiden kan være i stand til at dække hele landet med den gode service. Derfor har vi startet denne service i Hovedstadsområdet for derefter at kunne brede os ud til ethvert hjørne af Danmark!

Dit tøj er en del af din identitet og fortjener at blive behandlet i professionelle hænder.Vi leverer renseriservices til din dør, så du ikke selv behøver at slæbe dem dertil. Lige nu kører vi med et uimodståeligt tilbud, hvor vi henter og bringer dit tøj gratis til behandling i hele Storkøbenhavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.