OM OS

GoService er leverandør af logistik- og byggeservices.

Vi  hjælper dagligt vores kunder med udfordringer indenfor logistik og byggeri. Vores speciale er alt indenfor flytninger og hvad der er forbundet med det, herunder flytning, rengøring og istandsættelse af ejendomme før/efter flytning.

Vi er en fleksibel servicevirksomhed med dygtige medarbejdere og underleverandører med afprøvede kræfter. Derfor garanteres du et professionelt stykke arbejde, som er udført af glade og motiverede fagfolk.

Vi består af en solid stab af hårdføre og servicemindede fagfolk, der både kan tage fat og samtidig bruge hovedet. Det er meget vigtigt for os, at vores ansatte og samarbejdspartnere tænker sig om, og gør tingene rigtigt første gang.

Kerneværdier

Vi lægger vægt på den nære kontakt, på fællesskabet, og dét at behandle hinanden ordentligt. Det afspejler sig i vores ledelse og i vores personalepolitik. Vi holder tæt personlig kontakt til vores kunder, og præsenterer muligheder, som er lette at træffe og reagere på så vidt muligt omgående. GoService er en servicevirksomhed, der leverer professionelle services til private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har hovedsæde i København, men vi har tilstedeværelse i form af samarbejdspartnere i hele Danmark, og i visse tilfælde over landets grænser – alt sammen med samme engagement og stolthed, hvad enten opgaven er lille eller stor. Vi er den eneste af vores slags!

Står du og skal bruge hjælp til en opgave vi kan hjælpe med? Indsend din forespørgsel og blive kontaktet hurtigt.