EJENDOMSSERVICE

Ejendomsservice er professionel pasning af ejendomme, hvor GO’ SERVICE DK giver en service ud over det sædvanlige.

GO’ SERVICE DK sørger for, at din ejendom bliver præsentabel – et sted hvor folk føler sig velkomne. Vi kan varetage forskellige opgaver såsom pasning af grønne områder, trappevask, vinduespolering, snerydning m.m.

Vores pris, kvalitet og service overgår alt andet på det danske marked!

GO’ SERVICE DK ejendomsservice går ikke, før der er pænt og rent! Få rene og nypudsede vinduer, flotte og skinnende trappetrin samt en velholdt have.

Vi står for alt fra snerydning til trappevask. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er rent og pænt omkring ejendommen, så den bliver indbydende og pæn for alle. Vi er en virksomhed, der har flere års erfaringen inden for rengøring, og vores nøgleord er kvalitet og fleksibilitet.

Vi ved, at det er individuelt fra hver ejendom, hvilke ønsker og behov I har brug for. Derfor skræddersyer og tilrettelægger vi opgaverne, så de passer netop til jeres bolig.

Trappevask: Trappevask udføres typisk hver uge – evt. hver 14. dag i sommerperioden. Der benyttes plejesæbe, grundrengøringsmiddel og evt. voksbehandling i turnus.

Hovedrengøring af opgang

ViceværtsserviceRenholdelse samt ukrudtsbekæmpelse på parkeringspladser, fortove, grundejerforeninger m.m.

Plæneklipning: Vi slår din plæne 2 gange mdl. Også græsslåning af større græsarealer. Vi ordner også andet havearbejde, ring og hør nærmere.

VinterserviceSnerydning og saltning af fortov til nærmeste dør, max. 40 m hele sæsonen. Er fortovet lidt større, eller skal indkørslen med, giver vi et tilbud. Vi giver også fast pris til grundejerforeninger og større ejendomme samt indkøbscentre.

Har du brug for rengøring i København, så kontakt os ved at bruge formularen i højre side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.