SERVICES

Én virksomhed, som dækker flere serviceområder.

Det skal være nemt og det skal være simpelt, når man skal have boligen eller kontorlokalerne istandsat og gjort flytteklar, eller når man har brug for at bygge eller tilbygge nyt.

Logistikservice

Logistik er en essentiel dele af mange fagområder. Derfor er det en af vores hovedfokusområder. Hvad end om det drejer sig om små privatflytninger, store domicilflytninger eller større shippingopgaver, har vi bemandingen, eller netværket til at bistå enhver form for logistik- og flytteopgaver.

Byggeservice

Vi er et veletableret servicevirksomhed, der har specialiseret os i, at forstå kundens behov og levere services af høj kvalitet. Derfor har vi allieret os med nogle af landets bedste fagfolk, enten ved direkte ansætte dem, eller have samarbejde med dem. Derfor kan vi levere den bedste byggeservice.

Ejendomsservice

Service af høj kvalitet er vores kerneprodukt. Når der skal vælges serviceleverandør, er det ikke altid prisen der spiller en rolle. Det vigtigste, er at man vælger en virksomhed, der kan levere det færdige produkt på en ordentlig måde. Og det gør vi hos GoService.