BEREGN ET FLYTTETILBUD MED PRIS GARANTI

GoService ApS sikrer altid den bedste service i flyttebranchen. Vi er et team af entusiastiske og servicemindede servicemedarbejdere med sans for kvalitet.
Vi bestræber altid på at give den ultimative oplevelse i forbindelse med din flytning og prøver således at være nummer et i branchen ved at yde en service, vores konkurrenter vil have svært ved at gøre os efter. På nuværende tidspunkt kan vi stolt præsentere branchens eneste onlineberegner, som giver dig mulighed for at hente et fast lavt flyttetilbud på netop DIN flytning. På den måde undgår du overraskelser, der ville gøre din flytning endnu mere stressende og problematisk.

Med vores online flyttetilbud beregner undgår du rigtig mange ubehageligheder:

  1. Der kommer ikke merpris for flere timer mv., så du undgår at flytteprisen pludselig hæves.
  2. Du får dit tilbud vist på skærmen med det samme, og du kan derfor hurtigt benytte dig af det ved blot at udfylde bestillingsformularen.
  3. Der er absolut INGEN ventetid på at få et tilbud. Beslutningen er helt i dine hænder, så snart du indtaster dine flytteinformationer.
  4. Der skal ikke engang så meget som en telefonsamtale til, før du har et fast tilbud. Nemmere kan det absolut ikke blive.
  5. Sidst men ikke mindst: Du får prisgaranti!

Udover de ovennævnte gode grunde skal du selvfølgelig også vælge netop vores tilbud, fordi vi gør alt for at du kan føle dig tryg under hele flytteprocessen. Vores personale er i god form, servicemindede og professionelle. Vi er medlem af brancheforeningen og har alle de vigtige forsikringer, så dit indbo bliver transporteret trygt.

Du kan altid trygt lade os udføre din flytteopgave. Vi har alle nødvendige forsikringer og er medlem af DTL.

Læs vores forsikringsvilkår her.

NÅR DU BESTILLER FLYTTEHJÆLP, SKAL DU HUSKE DE 3 VIGTIGSTE PUNKTER:

Flyttefirmaet GoService tilbyder DK’s billigste flyttetilbud uden at gå på kompromis med hverken service og kvalitet.

Flyttetilbud
GoService Flyttefirma tilbyder DK’s billigste flyttetilbud uden at kompromere servicekvaliteten.

1) Læs venligst vores forsikringsvilkår under “forsikring“.
2) Ekstra timer, der ikke er forudbestilt, koster 200 kr. pr. time i tillæg.  Beregn derfor hvor lang tid din flytning vil tage her. (Gælder kun pakkeløsninger)
3) Når du vælger et tidspunkt, er der tale om et tidsinterval på 2 timer, og i travle perioder 4 timer. Hvis du fx vælger kl. 12:00, er der tale om en aftale, hvor flyttefolkene kommer mellem 12:00 og 14:00.