BESTIL DIN FLYTNING NU

Flyttehjælp fra GoServiceIndsend en forespørgsel eller bestil din flytning nu.

reCAPTCHA is required.

Du kan nemt og hurtigt indsende en forespørgsel om bestilling af en flytning.

Efter du har sendt formularen, bliver du kontaktet af en kundeservicemedarbejder, der vil bekræfte din bestilling.

Hos GoService ApS bestræber vi os altid på at gør flytning til en god og nem oplevelse.

Det behøver ikke at være stressfuldt at flytte, i stedet hjælper vi til at vende situationen om og gøre flytning til en god og sikker oplevelse. Lad os om det hårde arbejde, og så kan du tage dig af at dekorere dit nye hjem og eventuelt planlægge din housewarming.

Flytning er noget vi har ekspertise i, og vi er et firma der befinder sig på frontlinjen i innovation og nyopfindelse. Derfor kan det gøres bedre, billigere og nemmere hos os. Endelig har vi stor fokus på service og kvalitet, og vi finder det helt naturligt at være de bedste indenfor netop disse områder, og mener at dette sagtens kan lade sig gøres til konkurrencedygtige priser.

De fleste store virksomheder i branchen bruger enorme summer på reklamer og marketing, men glemmer at sætte fokus på kvalitet og innovation. Når du flytter med os kan du være sikker på at din flytning bliver håndteret på en ordentligt og effektiv måde.

Skal du eller en du holder af flytte og er der begrænsninger i tid og resourcer, skal du ikke være bekymret. Vi har altid gode tilbud er vi meget fleksible med hensyn til tid. Derfor skræddersyer vi altid en løsning der netop passer til din flytning.

Til sidst synes vi, at det skal nævnes at vi er medlem af brancheforeningen DTL og er fuld forsikret hos CODAN.

USK DE 4 VIGTIGSTE PUNKTER:

 1. Læs venligst vores forsikringsvilkår under “forsikring“.
  Ekstra timer der ikke er forudbestilte koster 200 kr. pr. time i tillæg. Beregn derfor hvor langt tid din flytning vil tage her.
 2. Når du vælger et tidspunkt, er der tale om et tidsinterval på 2 timer og i travle perioder 4 timer. Eksempel: vælger du kl. 12:00 er der tale om en aftale, hvor flyttefolk kommer mellem 12:00 og 14:00.
 3. Alle flytninger fra/til boliger på 2. etage eller mere, hvor der ikke er elevator, SKAL leje flyttelift med en mand til betjening til kun 750 kr. i timen. (Minimum 2 timers leje) 
  Simply_Moebel_freiNår du flytter fra boliger med etager, kræves det, at du lejer en flyttelift af disse grunde:

  1. Det er sikrest for flyttegodset, flyttearbejderne og kunden (der evt. hjælper til). Da vi konstant vil forhøje vores servicekvalitet, er det et krav at bestille flyttelift for flytninger der er fra/til 2. etage eller mere, hvor der ikke er elevator, eller hvis elevatoren er for lille.
  2. Det går meget hurtigere med flytninger fra etageboliger, så selvom det koster 750 kr. i timen ekstra for at leje flyttelift, vil langt de fleste af flytningerne blive billigere i sidste ende.
  3. Forsikringen gælder ikke for nedbæring uden lift og/eller elevator.

  Når du har fået et samlet tilbud på hele din flytning, medgår leje af flyttelift i prisen!