Det gamle GoService

Én servicevirksomhed, der dækker flere områder.

Vi tilbyder flyttehjælp til private, små og mellemstor virksomheder. Vores service  kan variere fra simpeltransport til totalløsning. Ved totalløsning kan vi tilbyde indpakning, flytning, udpakning og rengøring af både den bopæl der er flyttes fra og den bopæl der flyttes til.

Vi forstår nemlig hvor stressende og svært  flytning og alt det arbejde der hør til kan være, derfor er vi en af de få firmaer i Danmark der tilbyder denne service.

Ring til os allerede idag og få et tilbud på din kommende flytning og alt det rengøring der hør til.

Rengøring af private hjem.

Vi kan hjælpe dig til et rent og velduftende hjem!

GO’ SERVICE DK udfører rengøring af lejligheder, rækkehuse & parcelhuse m. m. i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi kan hjælpe dig til et rent og velduftende hjem som samtidigt giver et sundere indeklima.

Vores rengøring af private hjem indbefatter alle former for rengøring af dit hjem. Det gælder lige fra den ældre person, som ønsker tilskudsberettiget rengøring til den travle børnefamilie, som ikke har tid til at sørge for rengøringen. Simpelthen til folk, der kort og godt prioriterer at betale sig fra den tilbagevendende opgave.

Hos GOSERVICE.DK har vi respekt for, at vi kommer i private hjem, og vores personale ved, at de skal foretage opgaven på kundens præmisser. Vi invaderer derfor ikke vores omgivelser, men udfører arbejdet så diskret og præcist som muligt. Vi har tillid til vores personale og sørger for, at dit resultat bliver så professionelt og gnidningsfrit som muligt. Og vi kommer i det omfang, du vurderer et behov for.

Hos GOSERVICE.DK anvender vi professionelle metoder, der baserer sig på flere års erfaring og som er så skånsomme for både dit hjem og rengøringsassistenten som muligt. Vi klarer alle opgaver – enten kan du selv kortlægge dit behov, eller vi kan sende professionelle inspektører ud og vurdere opgaverne i fællesskab.

Alle vores medarbejdere har leveret ren straffeattest og har gennemgået et uddybende forløb der sikrer os, at vi har de rette medarbejdere til at gå rundt I DIT hjem.

Iblandt forskellige typer hjemmeservice kan nævnes:
  • Kontinuerlig rengøring
  • Tilskudsberettiget rengøring
  • Engangsrengøring/hovedrengøring – også ved flytning
  • Vinduespolering

Derudover tilbyder vi grundig hovedrengøring til foreninger, herunder boligforeninger, andelsboligforeninger og ejerforeninger i forbindelse med ombygning eller fraflytning af lejligheder.

Vi kan også være behjælpelige på byggepladser i form af rengøring af mandskabsvogne, skurvogne, toiletvogne og kontorvogne.

2. Renseri services til private.

Med en solid aftale med vores samarbejdspartner Maxi Rens (Bagsværd) er vi i stand til at leverer renseri ydelser af højt niveau. Vi henter og bringer dit tøj til rensning til overkommelige priser, der skal gør det billigere at nyde vores services – faktisk billigere end hvis du selv skulle tage initiativet til at tage dit rensetøj til renseriet.

Med en rengøringsaftale + tekstilrenseaftale er De sikret en slags service af verdensklasse, der vil give Dem mere plads til sjovere ting og familiesamvær.