Q&A: Flytning uden bekymring

Flytning uden bekymring? Vi har udarbejdet en Q&A liste for at gøre det nemmere for den almindelige hushold at flytte, læs med og find dine svar.

 

Den rigtige flytning med 2 flyttemænd,-  dette indeholder dit tilbud

Q Hvorfor to flyttemænd og ikke bare en? Hvilke ydelser stilles til standard rådighed for din rigtige flytning med GoService?   

A Hos GoService flytter vi rigtigt, vores rigtige flytning vil altid, uafhængigt af flygtninges størrelse inkluderer 2 flyttemænd som tager sig af både op-/nedbæring. Dertil vil du have stillet en vogn til rådighed på 20m3 som standard. Jo flere kvadratmeter  eller jo større indbo du flytter fra desto selvfølgelig større vogn. Bor du på fx 70m3, men har ret mange ting, så er det ikke sikkert at en 20m3 kan gøre det, er du i tvivl om alt kan være i vores standard vogn, selvom du ikke bor på store kvadratmeter, så ring endelig til os, så vi helt uforpligtende og gratis kan komme og besigtige dit hjem og give dig en realistisk pris efter dine behov. 

 

Nedpakning & Udpakning

Q Hvad er prisen på nedpakning & udpakning udført at vores flyttemænd?

A Pris på nedpakning med medbragte GoService flyttekasser er 1999,-

Pris på udpakning er 1500,-

Nedpakningen af dit indbo sker på selve flyttedagen, medmindre andet er aftalt. Udpakningen vil naturligvis  ske på selve flyttedagen på tilflytter adressen.

 

Leje eller køb af flyttekasser, bobleplast og indpakningspapir

Q Hvad er reglerne for udlejning og køb af flyttekasser, bobleplast, indpakningspapir og mærkater hos GoService?

A Skal du leje flyttekasser koster dette kr. 30 pr.  flyttekasse i depositum, som du naturligvis vil få tilbage så snart du er færdig med at anvende dem.

Vil du købe dine flyttekasser hos os, så koster dette det samme som at leje dem, nemlig kr.30 pr. flyttekasse.

Bobleplast pr.  rulle 100.kr

Indpakningspapir pr. rulle .kr 150

Mærkater til afmærkning af dine flyttekasser  kr.1 pr.stk.

 

Levering & afhentning af flyttekasser

Q Hvem sørger for at dine flyttekasser bliver leveret og afhentet efter brug?

A Din flytning er  i sig selv meget stressende og der er rigtig mange ting som du skal huske at gøre, derfor yder vi denne service med levering og afhentning af dine flyttekasser til kun kr. 600, således får du mere tid til at koordinere din flytning, frem for også at skulle tage dig af, at skulle hente flyttekasser. Derfor bringer og henter vi!

 

Tidsrum og dage  for levering & afhentning af flyttekasser

Q Hvilke dage leveres og afhentes flyttekasserne og på hvilket tidspunkt på dagen?

A Alle onsdage og søndage i tidsrummet 16-21 levere  og afhenter vi flyttekasser på Sjælland og i Jylland.

 

Byrdetillæg

Q Hvad er et byrdetillæg? Hvilke enheder omfatter det og hvorfor bliver det pålagt?

A  Alle flyttevirksomheder er underlagte lov og regler fra Moderniseringsstyrelsens side om byrdetillæg. I henhold til Moderniseringsstyrelsens kravspecifikation skal tunge løft for enheder som vejer over 70.kg pålægges en byrde afgift på 250 kr. pr. enhed. Jf. Moderniseringsstyrelsens kravspecifikation. “Byrdetillæg: Enheder over 70-95,0 kg pålægges et byrdetillæg på kr. 25o. pr.enhed.

 

Byrdetillæg ved tunge løft: Leverandøren skal udføre flytning af tunge effekter, eksempelvis, antikke møbler, såsom sofaer, skænke, større vitriner, skabe og spiseborde af materiale som massivt træ, marmor, eller massivt jern. Hårde hvidevare og andre enheder som er i kategorien 70-95.- kg. afregnes i form af et byrdetillæg.”  

Andre enheder som ikke er anført foroven, men hvor mistanke på baggrund af erfaring om tung løft er tilstede, vil ligeledes blive pålagt et byrdetillæg. Dette vil dog fra GoServices administration blive anvist inden flyttedagen, således du som vores kunde på forhånd vil være bevidst om prisstigningen grundet enhed/enheder over 70,0.kg.

 

  • Enheder i tungere vægtklasse (95-650 kg.) såsom  fx. brand, pengeskabe, eller granitplader 

 

For disse enheder er der ikke angivet en fast pris på byrde tillægget. Idet eksterne omstændigheder, såsom anvendelse af flytterobot og koordineringsomkostninger skal medregnes i prisen. Vi ser derfor gerne at, man tilsender os et screenshot til mail: sales@goserivce.dk  af sin enhed og af lokalet denne skal flyttes fra før vi kan vurdere og fastlægge en samlet pris for tung løft af denne art.

 

Afmontering og montering

Q Hvad koster det for afmontering/montering af skabe, reoler, sofaer, lamper og andre afmonterlige møbler?

A Vi har en fast timepris på 799 kr. for afmontering og genmontering. Vi ser gerne at I tilsender os et screenshot af møblét eller af de møbler som I ønsker afmontering/genmontering af for inden flyttedagen, således vi på forhånd kan vurdere den samlede pris på ydelsen, så der på selve flyttedagen ikke forekommer nogle prismæssige overraskelser.

 

Klaver/flygelflytning

Q Flytter I mit klaver/flygel?

A Klaver flytter vi gerne for dig til en pris på kr. 1899.kr.  Prisen er gældende

når der er tale om stue til stue flyt inden for 20km. afstand.

Pris for flygelflytning kr. 2899 stue til stue flyt inden for 20km. afstand. Der vil forekomme variationer i prisen alt afhængigt af hvordan flytte situationens tilstand er. Vi ser derfor gerne at I tilsender os et billede af jeres klaver/flygel så vi kan fastlægge en realistisk pris og planlægge koordineringen for flytningen på bedst mulig vis inden selve flyttedagen. Det kræver nemlig en del koordinering at flytte store instrumenter som klaver og flygel.   

Q Er du i tvivl omkring din forespørgsel, har du nu også udfyldt den korrekt? Er du nervøs over om du måske har undervurderet eller overvurderet dit indbo? 

A Ring eller send os en email, vi vil gøre vores bedste for at komme din tvivl til bunds. Er du meget i tvivl og kan vi enten over mail eller telefon ikke finde frem til en konklusion, så kommer vi gerne og besigtiger dit hjem gratis og uforpligtende.

Q Hvorfor er en besigtigelse en god ide? 

A Bor du på over 75.kvm så ser vi meget gerne at vi kommer og besigtiger dit hus eller din lejlighed. Her særligt hvis du bor på over 100.kvm. En flytning uafhængigt om denne er fra et stort eller fra et småt hjem er bare i mange tilfælde uoverskuelig, dette i særdeleshed når man flytter fra en stor bolig. Vi oplever at mange af vores kunder ringer og spørger, nogle dage forinden deres flytning om de nu også har pakket på korrekt vis og etc. En nervøsitet i deres stemmer er til at høre. En besigtigelse er i denne sammenhæng en god ting, fordi du langt forinden din flytning vil kunne stille alle de spørgsmål som du måtte have. Du vil have mulighed for næsten eksakt at planlægge og koordinere, så du dagene op til flytningen slipper for at have mavesår. Derudover er en besigtigelse en god ide i forhold til at få et så præcist tilbud som overhovedet muligt. På stedet er det langt  nemmere at vurdere og imødekomme jeres eller dine behov end det er over telefon eller mail. Med et besigtiget hjem vil I eller du med garanti ikke opleve prismæssige overraskelser.

 

Q Hvad er en tæt møbleret bolig? 

A

Q Hvad er en normal møbleret lejlighed 

A

Q Hvad er en let møbleret lejlighed 

A

Q Hvordan pakker jeg mine flyttekasser korrekt og forsvarligt ned? 

A Ryd ud i dine ting. Har du fx et overfyldt klædeskab, hvor du måske kun går med 25% af det tøj som er i klædeskabet, så ville det måske være en god idé at få ryddet ud. Det samme gældende dine reoler, andre skabe, hylder og skuffer. Ryd ud, smid alt ud som du ikke længere skal bruge. Din flytning til et nyt hus eller en ny lejlighed er en ny start, så hvorfor have ting med som er gamle og som du ikke længere behøver?

  1. Sortere i dine ting efter kategori. Fx. Jakker med jakke, tasker med tasker, sko med sko, bøger med bøger etc.
  2.  Når du har dannet dig et godt overblik,- “hvad skal smides ud, hvad skal beholdes”, så overvej om der er nogle ting som du gerne vil sælge ud af. En flytning er i sig selv dyr, så hvorfor ikke tjene lidt på den, det vil glæde din lidt flade flytte pung.
  3.  Pak dine tunge ting sammen og læg disse i mindre kasser
  4. Pak dine tallerkner lodret ned, hav gerne bobleplast eller avispapir imellem hvér tallerken.
  5. Dine sensitive ejendele, pak disse gerne ind i en masse indpakningspapir eller flyttetæpper
  6. Tape dine flyttekasser med flytte tape, således de under transport ikke åbner sig.
  7. Markere dine flyttekasser med mærkater eller stickers, skriv på disse fx. køkken, stue, soveværelse etc.
  8. Alle bøtter indeholdende væske dette gældende alt fra shampoo til  husholdnings olie, påføre en madpakkepose over låget for at sikre at væsken ikke kommer til at flyde ud.

Q Hvordan koordinere jeg resten af min flytning, hvad skal huske? 

A Lav en “to do liste” over alle ting som du forinden din flyttedag skal huske at gøre. Tjek disse af, opgave for opgave. På denne måde undgår du at stå på selve flyttedagen og være nervøs over om du nu også har husket det hele.

Q Hvordan skaber du plads til vores flyttebil? Hvis du har bopæl på et tæt bebygget område, eller bor i et område som er svært tilgængeligt for en stor flyttevogn. 

A Hvis muligt afspærre vejen. Bor du i et område som er ejet af en boligforening, så spørg den ansvarlige varmemester om at hjælpe dig med at afspærre vejen op til din bolig. Bor du i et privat område, så rådføre dig med dine naboer  om det er i orden at spærre vejen i nogle timer. Vores flyttevogn vil på denne måde kunne parkere så tæt som overhovedet muligt, hvilket vil gøre indbo slæbet nemmere for vores hårdtarbejdende flyttemænd.