GoService flyttefirma

Flyttefirma i KøbenhavnAt finde et godt flyttefirma

Vi har alle prøvet at flytte, og ved også godt, at det kan være en større opgave at finde et godt flyttefirma til den rigtige pris. Lad os her give dig 5 gode grunde til at vi er det rigtige valg:

  • Vi er et professionelt flyttefirma.

Det er vigtigt som privatkunde at have tæt kontakt til sit flyttefirma. Man skal huske på ikke at tage til takke med hvilken som helst amatørflyttemand med egen vogn, hvilket jo i sidste ende vil koste dig dyrt. GoService er medlem af brancheorganisationen DTL og fuldforsikret hos CODAN.

  • Vi er et mellemstort flyttefirma.

Vi er ikke et kæmpe stort flyttefirma, men vi er hellere ikke det mindste i branchen. Hvorfor er det så godt? Først og fremmest er vi billigere end samtlige større fimaer!  Derudover har meget store flyttefirmaer som regel ikke så tæt kontakt til sine kunder og følger istedet deres sædvanlige procedure. Dette er jo ikke godt, da man tit kan komme til at overse specifikke behov for den enkelte kunde. Kunden risikerer at have at gøre med en kontormedarbejder der ikke har indsigt i hvor kompliceret en flytning kan være. Hos os er der tæt kontrol med kontorpersonalet og tæt samarbejde med kunden for at kunne tilbyde den bedste service helt fra starten af.

  • Vi har god erfaring som flyttefirma.

Ja, som nævnt i punkt et, så er vi ikke blot amatørflyttefolk som har købt en vogn. Vi er afprøvede kræfter og ved hvordan vi skal tage fat. Så her er du garanteret professionel hjælp udover en god pris.

  • Vi hedder GoService.

Vores navn indikere bevægelse (go på engelsk) og kvalitet (go’ på dansk), og vores motto er at “alle skal have go´service”, og det forpligter i den grad.

  • Vi har Danmarks smarteste online beregner.

Selvom vi har pakkeløsninger der er timebaserede, så er vi og vores kunder især glade for gode samlede flyttetilbud, hvor prisen ville være den samme uanset hvor langt tid det kommer til at tage. Netop denne problematik har vi løst ved at lave en online beregner, som giver dig et super tilbud på blot to minutter. Tilbuddet er forpligtende for os, men ikke for dig. Så skynd dig at indhente dit flyttetilbud her.

[button link=”https://www.goservice.dk/beregn/”]Indhent fast flyttepris nu![/button]