Professionel flyttehjælp?

Vi tilbyder professionel flyttehjælp til private, små,  mellemstore og store virksomheder med alt fra simpel transport til totalløsninger indenfor flytninger.

Her har du råd til at benytte professionel flyttehjælp.
At benytte en professionel flyttehjælp hos os er den billigste løsning, når du skal flytte. Vi er Danmarks mest avancerede flyttefirma. Vi har alle de redskaber, der skal til, for at kunne få din flytning hurtigt og sikkert overstået. Selvom vores timepriser ligger i den billige ende, så anbefaler vi, at du ikke benytter andre, der har billige timepriser. Når flyttehjælp ikke kommer fra rutinerede og professionelle, så tager det væsentligt længere tid, og dermed kommer det til at koste dig dyrt.

Sikker flyttehjælp

Med sikker flyttehjælp taler vi om den vigtigste del af en flytning. Du skal, dine ejendele skal og flyttefolkene skal være sikret. Du og dine ejendele er sikret, fordi du får professionel flyttehjælp. Vores flyttefolk er sikret, fordi vi har de nødvendige redskaber til at kunne levere en hurtig og effektiv flyttehjælp.

Totalløsninger

Med en totalløsning kan vi tilbyde dig nedpakning, flytning, udpakning og rengøring af både den bopæl, der fraflyttes, og den bopæl, der flyttes til.

Vi ved nemlig hvor stressende og svært alt det arbejde, der hører til en flytning, kan være, og derfor er vi et af de få firmaer i Danmark, der tilbyder denne service.

Ring til os allerede i dag og få et godt tilbud på din kommende flytning med alt den rengøring, der hører til.

Tilbud på maling

Du skal ikke snydes for en totalløsning, der strækker sig lidt mere end flyttehjælp og dækker flere af dine behov indenfor kategorien “flytning”. Selvom det ikke har decideret med flytning at gør, står man tit og at skulle male både fraflytningsboligen eller tilflytningsboligen eller endda måske begge dele. Derfor har vi allierede os med nogle malere, det kan give et godt tilbud på det. Ellers kan du selv hente dem på FindService.dk, hvor du indhenter flere tilbud.

PRISER – RENGØRING

Vi tilbyder professionelt rengøring af dit hjem til kun 799,- i første time med to assistenter og herefter 399,- pr. time.
Derudover har vi 2 pakketilbud:
  • Tilbudspakke 1: Tre timer med én rengøringsassistent 1050,-
  • Tilbudspakke 2: Tre timer med to rengøringsassistenter 1499,-

Flyttehjælp - flyttekasser

Lej flyttekasser

Du kan nu leje flyttekasser til en rigtig lav pris hos os. Det er jo ikke hver dag du flytter, så derfor er det altid ideelt at leje flyttekasserne i stedet for at købe dem. Det er især en fordel at leje flyttekasserne hos os, da vi både afleverer og henter dem igen, så de ikke fylder i dit nye hjem.

Pris for leje af store flyttekasser på ca. 70x40x40 cm er 15 kr. pr. stk. hos os.

Hvis du også har hyret os til at udføre flytningen, er det GRATIS at låne flyttekasserne!

Ved at leje eller låne flyttekasser, koster det 300,- kr. for levering og 300,- kr. for afhentning indenfor postnumrene 1000-2900 og 8000-8299. Udenfor disse postnumre er prisen efter aftale.

Vi leverer til hele Sjælland og Midtjylland!