Få en flyttepris online

Du kan beregne din egen flyttepris online. Det er uforpligtende og med prisgaranti.

Bemærk at den flyttepris som angives i beregneren er gældende for postnumrene 1000-2900 & 8000-8299. For flytninger udover disse postnumre pålægges et tillæg på 14 kr. pr. km.
For erhvervsflytninger og flytninger af indbo større end 100 m2, kan du få gratis besøg af en flyttekonsulent. Bestil gratis flyttekonsulent HER.


Beregn din flyttepris onlineMed en flyttepris beregnet online på vores hjemmeside, er du sikret tryghed samtidigt med at det er nemt og bekvemt. Ved hjælp af moderne teknologi har vi gjort alle processer ved en flytning nemt, sikret og struktureret. Vi har i mange år været de eneste, som tilbyder at man selv kan beregne sin flyttepris online.

Ikke alene er vi teknologiorienterede, når det gælder vores online og IT systemer, men vi forsøger samtidigt også at være fremme i modernisering, når det gælder selve udførelse af opgaven.

Vi har eksempelvis i nogle år også været de eneste der har importeret moderne maskinerier. Ved hjælp af bl.a. vores importerede flytterobotter, har vi forbedret arbejdskvaliteten markant og sparer vores flyttemænd for arbejdsskader.

Det er ikke alene godt for os og vores hårdtarbejdende flyttefolk, men også for vores kunder, da det gør, at flytningerne bliver udført hurtigere, som i sidste ende betyder, at vi kan udføre opgaverne væsentligt billigere.


Ved hjælp af kunde tilfredshed og fremragende online ry er vi i konstant vækst og forbedring. Når du vælger os som din servicevirksomhed, kan du være sikker på en god service og yderst tilfredsstillende udført arbejde.