INDLØS VÆRDIBEVIS

beregnNN

[divider_flat]Tidsbestilling skal ske telefonisk på 53 54 55 53. Nedenstående formular skal udfyldes efter tidsbestilling, så både vi og du har noget på skrift omkring den aftale der indgås.

HUSK DE 4 VIGTIGSTE PUNKTER:

 1.  Læs venligst vores forsikringsvilkår under “forsikring“.
 2. Ekstra timer der ikke er forudbestilte koster 1000 kr. pr. time for pakke 1. Bestiller man sin(e) ekstra time(r) forud, koster det KUN 799 kr. Beregn derfor hvor langt tid din flytning vil tage her.
 3. Når du vælger et tidspunkt, er der tale om et tidsinterval på 2 timer og i travle perioder 4 timer. Eksempel: vælger du kl. 12:00, er der tale om en aftale, hvor flyttefolk kommer mellem 12:00 og 14:00 og i travle perioder mellem 12:00 og 16:00.
 4. Alle flytninger fra/til boliger på 2. etage eller mere, hvor der ikke er elevator, SKAL leje flyttelift med en mand til betjening til kun 750 kr. i timen. (Minimum 2 timers leje). Simply_Moebel_freiNår du flytter fra boliger med etager, kræver vi, at du lejer en flyttelift af disse gode grunde:
  1. Det er sikrest for flyttegodset, flyttearbejderne, kunden (der evt. hjælper til). Da vi konstant vil forhøje vores servicekvalitet, er det et krav at bestille flyttelift for flytninger der er fra/til 2. etage eller mere, hvor der ikke er elevator, eller hvis elevatoren er for lille.
  2. Det går meget hurtigere med flytninger fra etageboliger, så selvom det koster 750 kr. i timen ekstra at leje flyttelift, vil langt de fleste af flytninger blive billigere i sidste ende, da dette reducerer arbejdstimerne.
  3. Forsikringen gælder ikke for nedbæring uden lift og/eller elevator.

  Hvis du har fået et samlet tilbud på hele din flytning, medgår leje af flyttelift i prisen!

Indløs værdibevis/gavekort
Samlet m² inkl. loftrum, skur, garage, kælder og lign.
Skal være aftalt telefonisk på forhånd.
Tiden skal være aftalt telefonisk på forhånd. Når du vælger et tidspunkt, er der tale om et tidsinterval på 2 timer og i travle perioder 4 timer. Eksempel: vælger du kl. 12:00, er der tale om en aftale, hvor flyttefolk kommer mellem 12:00 og 14:00.
Antal timer opgaven forventes med at tage ca. Husk at forudbestilte timer KUN koster 799 kr., men ikke forudbestilte koster 1000 kr. i timen. Beregn denne med beregneren.
Vælg om der er en eller flere der hjælper til.
Skriv f. eks. omkr. parkeringsforhold ved fra- og tilflytningsadressen og hvor langt afstand der er fra bolig til parkering sådan ca. Skriv gerne lidt omkring selve flytningen.
Denne burde du har fået på din mail via os selv eller gennem partner. Send gerne et billede/screenshot af beviset.
Gennem hvilken partner har du fået værdibeviset?
Skriv alle numre/koder på værdibeviset:
Har du læst vores forsikringsvilkår?.
reCAPTCHA is required.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.